NIVO Boxtel
  • DAB Drogeham
  • DAB Drogeham
  • DAB Drogeham
  • DAB Drogeham
  • DAB Drogeham

bannermenu-afspraak
bannermenu-occasions
bannermenu-contact

Ook weer in 2017 !

NIVO Boxtel, gevestigd op Boseind 1 te Boxtel, is al jaren bekend voor het betrouwbare onderhoud aan en de aankoop van uw auto. Reeds jarenlang wisten vele Peugeot bezitters de weg naar NIVO in hartje centrum Boxtel te vinden die sinds medio 2014 is verhuisd naar Boseind 1 op het industrieterrien Ladonk te Boxtel.

NIVO Boxtel is ook nog steeds het adres voor de aankoop van uw auto. Als officieel PCA dealer zijn we sterk in de PSA specialisatiemerken Peugeot & Citroen. Daarnaast is ons assortiment verrijkt met diverse kwalitatieve multimerk dealerinruilauto's.

Op de 1e etage is een snelwisselende voorraad van kwaliteitsoccasions aanwezig allen voorzien van de vertrouwde PCA dealer NIVO zekerheden! Transparantie in het zakendoen en onze no nonsens klantbenadering bezorgt ons een hoge klanttevredenheid.

Maar we gaan verder:
Wegens de enorme populariteit van de Franse merken is ook een assortiment Renault aanwezig in onze occasionmix.

Uw contactpersoon Marc van Amelsvoort is in de regio geen onbekende in de Franse autowereld. Neem contact met hem op  voor een nieuwe/gebruikte (bestel)auto of overige vragen.
Leasing, financiering, zoekopdrachten, taxatie, wagenparkbeheer en aan-en verkoopbegeleiding...niets is vreemd voor Marc !

Marc is bereikbaar op 06-22785152 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot binnenkort dan maar ?!

 

 

NIVO Boxtel © BenF Media